Петък следобед

петък, 8 февруари 2008 г. ·

Седя си начи и хич не ми се работи. Гледам разширението на БПС оттатък околомръсното, което скоро ще закрие гледката ми към Витоша, и си мисля.
Бе да му еба майката, нема едно свястно заведение за хранене тука. Вече перманентно имам газове и преди малко търсих шах за симбиан, та поне да имам какво да правя, докато седя и чакам къртицата да цопне в дупката.
И са пълни при това. Млади натокани кариеристи ръфат гадна мусака, спагети или яйца на очи. За тропса не искам и да си помисля. Като ходя там, пия две хапчета еспумизан преди ядене и две след това. Все се изкушавам да стана и да викна - абе вие газове немате ли бе?
Oткакто пуснаха двете нови сгради, бате Бойко трябва да се бори не за затварянето на Кремиковци, а за това на БПС. Замърсява повече от 100 кравеферми накуп. И проблема със задръстванията ще реши. Така и така половината C, CA, РК, КН, СО, СС, ВР са паркирали на уличките тука.
Да, ама не. Разширяват го. Мол щели да правят. Турски. Машалла! KFC, McDonalds, Хепиту и още някоя и друга мазнотийка за ядене евентуално. И баклава за десерт.
Луда работа. Всички са се побъркали.
Дори държавата е седнала и решила да строи голф игрища с моите пари.
А аз седя, попръдвам си и се надявам да боцнат едно голф игрище отсреща. Поне на открито да си изпускам душата.

Джаджи

Clicky Web Analytics