BB4: най-накрая нещо ново!

вторник, 30 септември 2008 г. ·


(link)

Драги читатели и зрители, имахме бой в къщата на бай брадър. След като изгледах внимателно маризенето, стигнах до извода, че в къщата на бай брадър останаха само путки*. В единия лагер са путки*, които си падат по лъскави дрънкулки, а в другия лагер са путки*, които всеки ден виждаме на улицата. Путки*, които са мъже само в собствените си очи. Man Wannabes . Това е сцена, която може да видиш всеки ден на улицата. Не говоря само за боя. Говоря за всякаква случка, в която не трябва да се стои като безучастен наблюдател.

За случката в бай брадър - лошото е, че я гледа цяла България. По-лошото е, че всички дотолкова са свикнали само да гледат, че надали им е минала каквато и да била мисъл из кратуните. Освен стандартното псуване по оста софийски селяни<->несофийски селяни.
Най-лошото не е, че имаше бой, а че никой от участниците не се намеси да ги разтърве. Или да се включи и той. Чисто и просто сме общество съставено от путки*. Някои успяват именно защото имат путки*. А други цял живот си остават путки*.

Не трябваше да гонят само двамата участници в боя. Трябваше да изгонят всички. Факта, че никой не се намеси означаваше:
1. Всички са срещу по-мургавия участник в боя.
2. Всички са тъпи путки*.
За съжаление средностатистическата путка* няма мозък. Можеха да го номинират и да го изгонят от тяхната компанийка без никакви проблеми.

* - извинявам се за честата употреба на думата путка.

3 comments:

Анонимен каза...
5 октомври 2008 г. в 20:23  

Emi az ne sum suglasen! Kato nai-goliam hrantutin i veroiatno edinstveniqt ot vsi4ki nas koito gleda BB shto gode redovno (znaete mi pri4inite - "vsi4ko rodno i milo i t.n.") moga nai-otgovorno da zaiavia, 4e suvsem ne si prav! Eto zashto:
1. Kogato mango bieshe bel4o vsi4ki sko4iha i gi razturvaha... Posle kato rolite se smeniha - vsi4ki stoiaha i gledaha! Taka 4e tuk ne stava duma za putkovina, kato stepen na mujestvenost, a za izbiratelna propusklivost pri kletuchnata membrana
2. Boiat beshe izkliu4itelno stoinosten... tochno takuv kakuvto vinagi nai-mnogo sum cenial. Kato mango sko4i na boi niamashe predi tova polovin 4as "az znaesh li koi sum! znaesh az sega na kakvo shte te napravia". Iadosa se mango, sko4i i perna dva shamara na bel4o. Posle sushtoto stana i v obratniqt variant - mango zapochna da navaksva za tova 4e ne se e izlagal predi boia s rusene na elementarni prostotii i bel4o bez da mu se obiasniava mu mushna nekoi i drug tupanik.

4ak posle vsi4ko se oburna na pukovina, kato stepen na mujestvenost - demek vsi4ki pochnaha da kul4at kitki i da se obiasniavat kolko, edva sa se sdurjali da ne sko4at, shtoto sme muje i kato takiva, a e zamirisalo na kruv a trebe da sme na kamarata - da pokajem k'vi sme iaki...

taka 4e imashe i drebnav shopski heroizum, a ne samo putkovina!

Анонимен каза...
5 октомври 2008 г. в 20:33  

A puk ako celata ti ideia e 4e petlio i kir4o sa mujete, a banda gumeni kitki sa putki, pak ne sum suglasen - boia kato forma na intelektualen nedoimuk i verbalna bezpomoshtnost cennost li sa ili ne? I tova 4e nikoi ne se seti da kaje 4e da se zanimava s mijiturki e pod dostoinstvoto mu (t.e. tova 4e BB sa podbrali iako tupi par4eta) vmesto da se izviniava 4e ne se e vkliu4il pravi li horata putki ili prosto kara da im lusnat pravolineinite i kuhi kratuni. Spored men horicata ne sa vinovni 4e sa tupi... ako biaha putki ve4e bi bilo vupros na tehen izbor i togava bihme mogli da im vmenim vina!

skotie каза...
21 октомври 2008 г. в 11:41  

абе точно путьовщина си е. Манго е изключително тъп. Дори и тъпаци като тия в къщата требе да са го разбрали. Принципно като видиш такъв тъпак има два изхода - да го пазиш от собствената му тъпотия или да го оставиш сам да се утрепе. В началото беха заложили на първата тактика. Което си е доброто решение, при положение, че ги дават по телевизията и такива ми ти работи. Нали не требе да се излагат. Донкихотовски алибализми. След като бяха решили да поемат по тоя курс, трябваше да го държат и когато манго предизвикваше сервитьорчето. А те какво направиха - стаиха се и оставиха двамцата да се намаризят. И после оня смешния кльощав сваляч, дето забивал жените с психология, викаше "Направо му еба путката майчина". Еми е за това викам, че са путки. Като са почнали да се държат като миротворци, да са такива докрай. Плюс това беше напълно ясно че сервитьорчето ще смачка манго. Както вече уточнихме манго е много тъп. Правеше са на боксьорче - крошенца, прави, подскача налево надесно. Туй да не ти е ринг?! А сервитьорчето е врял и кипял стрийт файтър. Личеше му отсекъде. Ше изяде, ако трябва, 10 крошета, но знае, че противника требе да го свалиш на земята и да му вкараш поне 3 шута у главата.

Джаджи

Clicky Web Analytics