iPhone е боклук!

сряда, 25 март 2009 г. ·

Пълен боклук!
За какво ми е джаджа с кпд 0 и N на брой iApplications, които не вършат нищо полезно и са толкова красиви и наджиджани, че докато разбереш как се работи с тях брадясваш?
Отговорът е ясен - не ми трябва. Докато джаджата, която сега ще ви покажа, освен че може да се ползва като телефон, е и изключително полезна. Случвало ли ви се е да ви събуди рано сутрин (около 9) гадното звънене на гсм-а и естествено да ви търсят от офиса? И, докато се занимавате с нечий безумен проблем, да установите, че за пореден път сте се успали и отново няма да имате време да се обръснете? На мен напоследък ми се случва редовно.
Затова тази джаджа е за мен - Razor phone.
Мри в кофите iPhone!

5 comments:

Blogger каза...
16 юни 2009 г. в 15:56  

Може да пуснете пост "Нямам пари да си купя iPhone и реших да го наплюя в безплатния блог".

skotie каза...
16 юни 2009 г. в 16:42  

хммм.... всичко друго съм очаквал да видя като коментар, но не и подобно безумно тъпо писание. iPhone не е моят телефон по ред причини и последната от тях е пари. Не харесвам тъч-скрийн. Не харесвам МакОС. Не харесвам Ейпъл.
Не харесвам и буквоеди!
Явно вече са се появили хора, които си мислят, че притежаването на iPhone е нещо като белег за някаква висша класа. Явно затъпяването е по-заразно и от свинския грип. Някои хора са заприличали на едно женско съсловие, което, като сложи силикон, си мисли, че е хванало господ за топките и всички без силикон са парцали, които нямат пари.

Vesselin каза...
16 юни 2009 г. в 17:12  

Ицка, това май ти е първия коментар в безплатен блог :). Да те светна има и безплатни форуми, там можеш тотални глупости да пишеш и никой няма да ти обърне внимание :)

Blogger каза...
17 юни 2009 г. в 7:58  

Едва ли съм дигнал тъпомера до нивото на спора Mac-Други телефони, Windows - Linux и всички инфантилности от сорта.

Аз също нямам iPhone (още лол), просото това ми се стори най-логичната причина за злобното постче :)

Веселинка, втория коментар ми е, първия беше "Hello world".

bo каза...
22 юли 2009 г. в 4:17  

Elfa iska iPhone shtoto imal nivelir! Nikoga ne sum ia vijdal da polzva nivelir. Dori sum ubeden 4e nadali znae za kakvo sluji. A i jivota ni ne e takuv da kajesh "stroiteli sme - trebe si nivelir v toia bransh!"... ne... pitah ia dali shte e ok ako i vzema samo nivelir vmesto iPhone - tia se suglasi...
(tuka se boria za liderska pozicia za bezumen post - da poiasnia, ako ne stava iasno ot kazanoto po-gore!)

Джаджи

Clicky Web Analytics