Вълшебната гъба

четвъртък, 22 януари 2009 г. ·

Такааааа... след обилния обяд, който си направихме с колегите, състоящ се от печени кремвирши с кашкавал, лютеница с боб, руска салата, посочените в предния пост екстри и едно бурканче люти чушки, отидох да изпробвам още един израелски продукт. Гъбичка, която чисти всичко. Предназначението й е за почистване на кухненски уреди, но, по метода на пробата, се оказало, че чудесно почиства и следи от чужда боя по колата.

Преди няколко месеца, един олигофрен с Шкода 120L така беше паркирал до мене, че боядиса едната страна на бронята на колата ми в зелено. Произшествието стана на паркинга на Мосю Бриколаж. Наричам го олигофрен, защото като си видях бронята, културно го изчаках да се появи и още по-културно му обясних какво мисля за цялата му рода и невероятните му умения в паркирането. А докато го хранех, той не каза нито думичка и само гледаше като теле. Все още като погледна задницата на колата, го споменавам този човечец.
Та след като хапнахме по царски, отидох до паркинга да пробвам гъбичката. Всичко изчисти.Ръсиш малко гола вода и търкаш. Бронята е като нова, освен едно местенце, където боята е свалена до пластмасата.
Ето и две снимки - на бронята и на гъбата. С гадно качество са, защото са правени с телефон.


Джаджи

Clicky Web Analytics