#$%^&*&^$@

петък, 15 февруари 2008 г. ·

Не исках да почвам още от заглавието с псувня.
Аз по принцип си псувам ей така за добрутро, добър ден и добър вечер. Понякога ме е яд, че не кандидатствах сръбска филология. Там не може да няма предмет Литературно пцоване. Един вид да изучиш тънкостите в съставянето на увреждаща психиката пцовня.

Късмет имат тия косовари, че са си сърби и са имунизирани към такива пцовни. Иначе да бяха изкукали всички покрай обявяването на независимостта. Да им е честита между другото. Поредната безсмислена държавица на Балканите. Афганистан насред Европа.

Предлагам, за да не оставаме по назад, да земем да дигнем едно въстание в Чикаго. Нали там българската общност е най-голяма. Да обявим независимост и да направим Чикаго столица на България. И да пратим бате Бойко за кмет. Да им обяснява на малцинствата (американците), че за всичко е виновен Станишев и за това има толкова дупки по пътищата и заради него нема кой да измие и почисти улиците. Него да го пцоват, а не добрия батко-кмет Борисов.
Отплеснах се.
Друго исках да кажа.
Днеска ходих в КАТ. Оказа се че съм тотално неподготвен. Нито книга си носех, нито ядене. Зех си номерче 596 и си тръгнах. Утре ще ходя пак.
Чете ли некой тоя блог, ъ?
А случайно нема ли некое актче, ъ?
Търся трима за белот за утре. Първата бира е от мене.

1 comments:

Анонимен каза...
19 февруари 2008 г. в 16:24  

Za Chicago:
Skotie, spomnqsh li onzi homopitek on nashata istoria, koito v razgovorniqt ezik navleze s imeto "mutra" - onova lipsvashto zveno mejdu 4oveka i maimunata deto hodeshe s koprinena rizka i anzung, s 4erni o4ila svaleni na vurha na nosa i sindjir ot sifon na vrata? Sushtite tezi 4iito dushteri sega radvat okoto na nashata folk scena, a bezsmurtni sinove letiat sus 140 po Tzarigradsko bez da se pritesnqvat 4e trqbva da subirat lainata na voziloto si (kakto se nalagashe s predishnoto im takova - "karutza 2000"). Ne znam dali zaradi klimata ili specifi4nite geoikonomi4esko usloviq, no Chicago e zapazilo specimeni na tozi tolkova koloriten i sviden za vsi4ki nas ekzempliqr. Vqrvam 4e dobriqt 4i4o Boiko bi spomognal za suhraniavaneto i prosperiteta na tozi vid taka kakto go pravi ve4e tolkova godini na rodna pochva! Boiko is the man... t.e. the homopitek protector!

Джаджи

Clicky Web Analytics