19 победни години! Обикновен локум.

вторник, 22 април 2008 г. ·

Още съм на вълна лозунги.

Появи се информация кои са златните резерви (жокерите от резервната скамейка), които ще дооправят България и ще доизлъскат имиджа й пред света.
Важно е да се отбележи, че тримата треньори (не бъркайте с тенори, много ви моля) и мениджъра на отбора (агент Гоце, ако се затруднявате да се сетите) са доволни от Емел Етем и ще я оставят поне още една година да съставя бюлетина "Как да оцелеем по време на криза", а именно стойте си в къщи. щото а сте излезли, а ви е треснало някое природно бедствие и дори телефон 112 не може да ви спаси. Дори и да знаете турски, пак нямате шанс, защото кол центърът в Кърджали не е готов.
Второто изключително важно събитие е, че министърът на регионалното развитие и благоустройството също остава. Пътният фонд, който е и под негова опека, си върши прекрасно работата - парите текът в правилната посока. Или по-точно посоката е ясна, сега чакаме пак да пуснат парите.
Третото събитие е, че Джевдет Чакъров също ще продължи мача. От благодарност за добре уредената завера с Дънди за челопечкото злато. Нищо че навсякъде другаде се дъни.
Но да оставим вечните титуляри и да кажем кои са жокерите.
Жокер номер едно е Михаил Миков. Влиза на пост Министър на МВР. Очаквано представяне - предвид факта, че Монтана е раждала и продължава да ражда едни от най-тъпите хора в България, аз не мога дори да си представя какво да очаквам от него.
Жокер номер две е Валери Цветанов. Влиза на пост Министър на земеделието. За пръв път от около 7 години имаме българин с българско име за земеделски министър. Но не очаквайте да върши нещо различно от това, което му казва Ахмед Доган.
Жокер номер три е Евгени Желев. Влиза на пост Министър на здравеопазването. Очаквания - пак никакви. С тези бай ганьовски мустаци дет ги е пуснал, не мога да имам никакви положителни очаквания.
Жокер номер четири e Николай Цонев. Влиза на пост Министър на отбраната. Каква е идеята на НДСВ, нямам никаква представа и не мисля, че има и идея. Аз вервам че НДСВ е мъртво-родена партия и гледам позитивно на нейното разлагане.
Жокер номер пет е Меглена Плугчиева. Влиза на пост вицепремиер, отговарящ за парите от европейските фондове. Класическа позиция либеро. Или може би среден-опорен? Тя трябва да държи европейското кранче отворено с всички позволени средства и да се грижи за покриване на следите от разпределението на парите.

Целият отбор се представя отлично и няма да споменавам повече имена. Но все пак... Румен Запалката направи отличен мач и се надявам да продължи да помага на отбора със съвети от скамейката. Сигурен съм, че оня от Монтана и тия другите ще направят силно включване.

Прякото предаване завършваме с крилата фраза на моя шеф:

България е единствената държава, където могат да те ударят отзад, докато си караш в насрещното.

Джаджи

Clicky Web Analytics