Понеделник - пътна обстановка

понеделник, 10 март 2008 г. ·

Напът за офиса си мислех как от едно известно време насам (към 3 месеца) не съм виждал верижна катастрофа по Цариградско, посока изход от София. Явно извиках дявола, защото веднага се материализираха две аварии. Първата беше катастрофа между фолксваген пасатор, роден към 93-94 година, и новичко ауди А6. Напоследък пасаторите са станали много бързи. Особено от посочената реколта. Беше го нацепил на аудито и бяха спрели в лявата лента да чакат КАТ. При Плиска един новичък мерцедес беше спрял спокойно на аварийки пак в лявата лента. Нямаше видими щети. Явно нещо по електрониката е отказало, което си е поредното доказателство, че мерцедесите произведени след 2000 година са голям шит. Питайте който искате професионален шофьор да потвърди.

И едно предупреждение - пазете се от Тойота Приус, бежава. По соц време този цвят го водеха слонова кост. А ладата беше клас лимузина. Поне така пишеше в документите на първата ми голяма автомобилна любов.
Та внимавайте като видите тази тойота. Въпреки че този тип автомобил би трябвало да се кара от социално и екологично отговорни хора, в нашият случай не е така. Кара я някакво младо лайненце, което си мисли, че се е качило на последен модел спортна кола.

2 comments:

Анонимен каза...
13 март 2008 г. в 1:45  

Aaaa - ama tova ne e zurvula s hyundai-a... a e drug... t.e. iskash da kajesh 4e ima pove4e ot edin bezsmurtni???

skotie каза...
13 март 2008 г. в 10:15  

както знаеш безсмъртните са много, НО накрая трябва да остане само ЕДИН :)

Джаджи

Clicky Web Analytics